Lageri i prerada

FRIGOMAX se bavi projektovanjem i montažom sistema hladioničkih komora za skladištenje i/ili preradu hlađene robe za sve tehnološke namene, različitih kapaciteta i nivoa opremljenosti.

Pažljiva selekcija materijala i opreme, uz preciznu montažu, garantuju pouzdanost u eksploataciji i dugotrajnost u korišćenju. Projektujemo i montiramo hladioničke komore u okviru skladišnih kapaciteta prema zahtevanoj tehnologiji hlađenja, od jednostavnih zahteva za manjim, jednotemperaturnim lagerima, pa sve do sistema koji podrazumevaju tretman robe u smislu tehničke obrade kao u mesarskoj industiji ili smrzavanje u rashladnim tunelima za potrebe lagerovanja ili dalje distribucije u smrznutom obliku.

Warehouses

FRIGOMAX je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u učešću u svim fazama hladnog lanca, od početnog smeštaja sveže robe, preko prevoza uz održavanje temperaturnog režima Thermo King uređajima, pa sve do prerade ili smeštaja hlađene robe u ovakva skladišta. Upravo zato ćete od naših zaposlenih uvek dobiti najbolju preporuku za izbor opreme za adekvatan rashladni sistem, ali i najpouzdaniju uslugu montaže i instalacije rashladne opreme, uz garanciju na kvalitet svih segmenata i izvedenih radova.

U skladu sa potrebama isporučujemo, odnosno vršimo montažu hladioničkih panela i vrata različitih proizvođača, a sve prema zahtevu kupca, ali i isporuku kompletnih samostojećih lagera po principu “ključ u ruke”, koja podrazumeva i isporuku čelične konstrukcije i izradu podova.

Food processing

Pozovite

Svetlana Jerotić

Telefon: +381 64 88 202 70

Svetlana Jerotić

Pozovite

Milivoj Šamatić

Telefon: +381 64 88 203 01

Milivoj Šamatić