Rashladne komore

FRIGOMAX nudi opremanje rashladnih komora od onih namenjenih individualnom funkcionisanju u okviru nezavisnih lagera ili u sklopu distributivnih centara, pa sve do mikro rashladnih komorskih sistema segmentiranih prema robnim asortimanima jednog supermarketa.

Trend u opremanju maloprodaje diktira uslove u kojima potrošač danas želi da se uveri u svežinu i kvalitet proizvoda koji kupuje. Samim tim, svi proizvodi koji zahtevaju čuvanje i izlaganje pod određenim temperaturnim režimima, trebaju biti dostupniji potrošaču u svim fazama. S' tim u vezi, razvili smo posebne modele rashladnih komora sa velikim transparentnim otvorima i sistemom polica i glajzeva, koji čine proizvode vizuelno dostupnijim i tako pozitivno utiču na njihov plasman.

Cold Room

U moru ponuđača u ovom tržišnom segmentu, FRIGOMAX je svoje mesto našao u saradnji sa kupcima kojima je imperativ sigurnost i pouzdanost proizvoda koji se čuvaju u rashladnim komorama. Visok kvalitet svih komponenata od hladioničkih panela, vrata, rashladne opreme i armature, mehaničkih i elektro komponenanta i upravljačkih segmenata, garantuju pouzdanost koja je neophodna da bi se sačuvala sva bitna svojstva robe.

Kompromisi u konceptu ili nivou kvaliteta koji se prave u bilo kom od navedenih segmenata, neretko su razlog zbog kojeg ukupna investicija plaćena inicijalno manje, kasnije tokom eksplatacije košta puno više i na posletku ima manju upotrebnu funkcionalnost, a samim tim i vrednost.

Cold Room Shelves