Izvodjenje

FRIGOMAX sopstvenim kapacitetima u potpunosti izvodi radove na montaži i instalaciji hladioničke opreme, bilo da se radi o nekom segmentnom zahtevu ili zahtevu za montažu i isporuku po principu „ključ u ruke“.

U prethodnom periodu radovi na instalaciji opreme predstavljali su naš strateški fokus, tako da smo stekli ogromno i dragoceno iskustvo, neophodnu rutinu i efikasnost na zavidnom nivou. Radeći na najrazličitijim projektima usvojili smo najefikasniji model organizacije rada, što danas predstavlja jednu od najvećih razlika u odnosu na ostale izvođače ili isporučioce opreme.

Adekvatno obučen kadar i fleksibilnost u radu su garant ispunjenja svakog zahteva vezanog za izvođenje.

Installation Worker

Rad u otežanim uslovima ili van uobičajnog radnog vremena postali su naša svakodnevnica u radu za najzahtevnije klijente u Srbiji i regionu. Sve naše ekipe su u potpunosti obučene i opremljene za izvršenje svih operacija na instalaciji, montaži ili puštanju rashladne opreme u rad.

Prednosti ovakvog dugogodišnjeg pristupanja poslu, prepoznale su najveće domaće retail kompanije i ukazale svoje poverenje baš FRIGOMAX-u, za izbor strateškog partnera u razvoju svoje maloprodajne mreže. Zajednički smo razvijali najsavremenija rešenja u oblasti rashlade, pa tako i danas, već nekoliko godina unazad, FRIGOMAX nastavlja sa širenjem broja objekata u kojima je primenjena inovativna CO2 tehnologija hlađenja.

Installation workers

U vremenu svetskih finansijskih kriza iza nas i perioda smanjenog obima investiranja, prilagodili smo se različitim zahtevima naših klijenata, pa tako pored instalacije nove opreme, pružamo usluge reparacije i montaže polovne opreme, kao i izvođenje radova na rekonstrukcijama maloprodajnih objekata, bez zatvaranja prodajnog dela, čime se investitoru pruža mogućnost da nesmetano nastavi sa osnovnom delatnošću i dok su radovi na izvođenju u toku.

Installation systems